AGT

          home-design
          29 Mayıs 2023

          2023 yılının rengini duyuran Pantone, 'Cesur ve korkusuz', 'güçlü ve güçlendirici' kavramlarını çağrıştıran PANTONE 18-1750 Viva Magenta’yı seçti.  

          Kökenleri kokineal böceğine dayanan, doğal boya ailesinin en değerli, en güçlü ve en parlaklarından biri olan karmin boyasını üretimi ile Viva Magenta’nın kırmızı tonu ortaya çıkıyor ve bize kontrol edilemez bir gücün sinyalini veriyor. 

          Sürdürülebilirlik, doğaya karşı artan sorumluluğun farkına varan yaşam biçimlerinden ilham alan Pantone, ‘Yılın Rengi’ seçim sürecinde doğaya karşı artan bir takdir ve farkındalık gözlemleyerek doğal maddelerin zenginliğini, sıcaklığını ve gücünü dijital dünyanın zengin, açık ufuklarıyla birleştiriyor. Sonuç olarak özgün ve ufkumuzu genişleten bir kırmızı tonu ortaya çıkıyor. Viva Magenta'nın organik, ham cesareti kendimizi ifade etmemiz için yeni fırsatlar yaratıyor. 

          Dekorasyonda Dönüştürücü Güç PANTONE 18-1750 Viva Magenta!

          Kreatif tasarımcılar, ipekten perdeler, kanepeler veya duvarlar yaratmak için Viva Magenta’nın tüm gücünü kullanabilirler. Daha çarpıcı bir görünüm elde etmek isteyenler ise bunu bir renk patlaması olarak kullanabilirler. Viva magentanın minimal düzeyde kullanımı, iddialı ancak agresif olmayan bir görünüm sağlıyor. 

          Siz de yaşam alanlarınızda bir cam vazoda, bir koltukta ya da bir çiçek aranjmanında kullanarak karmin kırmızısının asi ruhunu yaşatabilirsiniz. Koyu ahşap tonları mobilyalarınız ile kombinlediğinizde bu etki çok daha fazla olacaktır. 

          • Moda