AGT

          home-design
          20 Şubat 2024

          İç mekan tasarımcısı ve influencer Ersin Doğan’ın Bursa’daki evininin mutfağının tüm alanlarını AGT farkı ile baştan yarattık!


          Ersin Doğan’ın Mutfağını Baştan Yarattık!


          İç mekan tasarımcısı ve influencer Ersin Doğan’ın Bursa’daki evininin mutfağının tüm alanlarını AGT farkı ile baştan yarattık! 

          Mutfağın yanında bulunan oda mutfakla birleştirilip, mutfağın kullanım alanı genişletilmiş ve işlevselliği arttırılmıştır. Mutfak duvarının olduğu bölüme L şeklinde mutfak dolapları yapılmış, mutfağın ortasına ise ada yapılmış ve yemek masası ile entegre edilmiş ve böylece tezgah alanı genişlemiştir. Salon ve mutfağı ayıran duvar yıkılıp keyifle içilecek kahveler için şık bir kahve köşesi yapılmış ve kahve köşesinin yan tarafına ise TV paneli alanı oluşturulmuştur. AGT’nin doğal ahşaptan ve ileri teknoloji ile donatılmış ürünleri ile dönüşüm tamamlanmıştır.


          Ersin Doğan’ın Mutfağında Kullanılan Panel Koleksiyonları:


          3P DOLAP KAPAĞI

          3P, üç boyutlu (3D) desen seçeneklerine sahiptir ve parmak izi bırakmama özelliği, leke tutmama ve antibakteriyel yüzeyi ile mutfak için harika bir tercihtir. Ersin Doğan’ın mutfağında 3058 Slate Kahve ve 3056 Slate Krem renkleri bir arada kullanılmıştır.

          SUPRAMAT DOLAP KAPAĞI

          Bir lake boya efekti olan SUPRAMAT, ipeksi bir dokunuş hissi uyandırıyor ve çizilmeye karşı yüksek direnç sağlayan özelliği ile de dikkat çekiyor. Ersin Doğan’ın mutfağında SUPRAMAT koleksiyonundan 3019 Sahara krem kullanılmıştır.

          TRENDY DOLAP KAPAĞI

          Geniş renk seçenekleri bulunan Trendy Panel koleksiyonunda 384 Kaşmir Gold ve 734 Soft Touch Beyaz renkleri tamamlayıcı olarak kullanılmıştır.

          AGT Panellerinin Ortak Özellikleri:

          AGT’nin tüm panelleri E0, yani sıfır emisyon değerine sahiptir. bu da bazı yeni lake mobilyalardaki koku probleminin aksine ortama koku salınımı yapmadığını gösterir. E0 sayesinde, nefes alan yapıya sahip bir mutfak elde edilmiştir.


          Ersin Doğan’ın Mutfağında Kullanılan Duvar Profilleri:


          LB 3821 Duvar Profili

          LB 3821 duvar profil modeli, 3P koleksiyonundan 3058 Slate Kahve rengi ile birlikte kullanılmıştır. Yine aynı modelin 734 Soft Touch Beyaz rengi ise tamamlayıcı olarak kullanılmış ve mutfağın diğer alanlarındaki beyazlar ile uyum yakalanmıştır.

          LB 2250 Duvar Profili 

          Mutfağın görünümüne şıklık katan detay LB 2250 duvar profil modeli ise 3019 Sahara Krem rengi ile birlikte kullanılmıştır.


          AGT Duvar Profillerinin Ortak Özellikleri:

          AGT Duvar profilleri, reçine bazlı özel kaplamaları ile birlikte üst düzey bir nem bariyerine sahiptir. Bu özelliği sayesinde AGT duvar profilleri, uzun ömürlü kullanım avantajına sahiptir. Mutfak gibi buhar ve nemin yoğun olduğu alanlarda sağlıklı bir şekilde kullanılmaktadır.


          Ersin Doğan’ın Mutfağında Kullanılan Parkeler:


          MARCO POLO

          Ersin Doğan, Marco Polo koleksiyonundan Florida desenini tercih etmiştir. Tüm AGT parkelerinde olduğu gibi Florida desenli model de 24 saat suya karşı dirençlidir. Ayrıca Marco Polo koleksiyonu, Register Emboss özelliği ile ahşap dokusuna sahip ve bu sayede ahşabın doğallığını hissettiren koleksiyonlarından biridir. 


          AGT Parkelerinin Özellikleri:

          AGT parke koleksiyonları %100 doğal ahşaptan üretilmektedir ve sıfır emisyon değerine sahiptir. Bu bağlamda Laminat parkede sektöründe Türkiye’nin ilk FloorScore sertifikasını almaya hak kazanan parke markasıdır. Ayrıca AGT parkeleri; Blue Angel, E0 ve EPD sertifikalarına sahiptir. Bu sertifikalar, parkelerin mekanın hava kalitesini artırdığının kanıtıdır.  


          Ersin Doğan’ın Mutfağında Kullanılan Süpürgelikler:


          7028 ve 7029 Süpürgelik

          Ersin Doğan’ın mutfağında 7029 ve 7028 numaralı süpürgelikler kullanılmıştır. Bu süpürgelikler, mutfakta harika bir tamamlayıcı detay olarak yerini almıştır. Bu süpürgelikler, şık tasarımları ile mutfağı tam anlamıyla bir bütün haline getirmeyi başarmıştır.


          Böylelikle; AGT’nin ileri teknoloji ile donatılmış üstün özellikli, doğal ahşap ürünleri ile Ersin Doğan’ın mutfağında harika bir dönüşüm sağlanmıştır. Siz de AGT’nin geniş ürün yelpazesi, yüksek kaliteli malzemeleri ve sağlık açısından uygun formülasyonlar ile üretilmiş ürünleri ile hayalinizdeki mutfağa sahip olabilirsiniz. 

          Evinizi baştan yaratmak ve harika dönüşüm hikayelerini başlatmak için şimdi AGT ile iletişime geçin! 

          • Tasarımcı