AGT

          home-design
          04 Kasım 2022


          Wall Panel

          AGT duvar profilleri model ve renk çeşitleriyle bir akım başlattı. 2022’nin en çok konuşulan dekorasyon unsurlarından biri olan AGT duvar profilleri kullanım alanı çeşitliliği ve kullanım yöntemleriyle de hayal gücünün sınırsızlığını mekâna yansıyor.

           

          Wejustpinspire instagram hesabı Kurucu ve İçerik Yöneticileri Yüksek Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz ve Yüksek Mimar Tanem Eren Belen bu trendi mekânda nasıl çeşitlendireceğimize yönelik fikirlerini bloğumuz için derledi.

          Dekorasyona dair bol ilhamlı okumalar dileriz.

           

          Ferah ve Trend Görünüm için Duvar Profili

          Doksanlı yılların en moda duvar tarzı olan ahşap duvarlar; duvar profili olarak son yıllarda farklı dekorasyon stilleriyle yeniden karşımızda. Yepyeni ve çarpıcı bir görünüm arayanlara en pratik yol: Duvar Profili!

           

          Duvar Profili NEDİR?

          Saatlerimizin çoğunu geçirdiğimiz yaşam alanlarımızda ahşabın oluşturduğu huzurlu ve dingin atmosfer hissiyatını iç mekâna taşımada, bulunduğu alanı dönüştürme konusunda kusursuz bir tercih.

          NEDEN Kullanılmalıdır?

          Duvar profilleri; duvar dekorasyonları içinde en ekonomik yöntem olarak da bilinir. Evinizde herhangi bir duvarı şık bir şekilde dekore etmek ve aynı zamanda kolayca doku katmak için ahşap duvar profili kullanmak diğer kaplama malzemelerine göre hem daha ekonomik olacaktır hem de daha zarif ve estetik bir görünüm ortaya çıkaracaktır.

          Sadece duvar profilleri ve montaj elamanlarına sahip olmanız yeterli. Neredeyse bir yapbozun iki parçasını birleştirmek kadar kolay uygulanabilir. Üstelik parça parça takılabilmelerinin yanı sıra istenildiği zaman zahmetsizce sökülüp

          başka alanlara da uygulanabildikleri için oldukça pratik. Dolayısıyla aynı duvar profillerini evin farklı alanlarında dekorasyon değişikliği yapmak istediğinizde yeniden kullanabilmeniz mümkün.

          Hem ekonomik hem de uzun ömürlü harika bir tasarım çözümü öyle değil mi?

          AGT ile DUVAR PROFİLİ KAPLAMA STİLLERİ

          Avantajları saymakla bitmeyen duvar profilleri hem çok seviliyor hem de çok fazla tercih ediliyor. Farklı kaplama stillerine sahip olması da kullanılabilirliğini artırıyor.

          Ahşap profilleri duvar dekorasyonuna dahil etmek için şu önerileri kullanabilirsiniz:

          Farkınızı ortaya koyun…

          Dinlenme köşenizdeki boydan boya bembeyaz duvar çok tekdüze geliyor olabilir. Tüm köşeyi kaplamak yerine tek bir duvarın tamamında dikey ve geniş ölçekte kullanmak alanı doğal ve sıcak bir görüntüye kavuşturabilir.

          Sade bir geometriyle şık ve modern görünüm…

          Günümüzde televizyon üniteleri ve oturma alanlarının tamamlayıcısı olarak ahşap panel kaplama çokça kullanılan bir stil. Duvarın bir kısmında panelleri ince ve yatay ya da dikey ve ince olarak kullanıp çizgili geometrik görünümü yakalayabilir; ekleyeceğiniz tablo aydınlatma gibi parçalar ile bütünü farklılaştırabilirsiniz.

          Modern tasarımlı duvar profilleri ile modern dekorasyonlar oluşturmanız işte bu kadar kolay. Renk, doku, model estetiği ve geliştirdikleri uygulama teknolojisini ile AGT duvar profilleri ile enfes mekânlar yaratmak çok zevkli!

          • Tasarımcı