AGT

          home-design
          27 Nisan 2021

          Evde ideal çalışma alanı için 6 öneri;

          Son yıllarda tasarımcılar ofis mobilyası tasarımları yaparken çalışanların konforu için, ev rahatlığında mobilya tasarımları gerçekleştirdiler.

          Ancak son dönemlerde yaşadığımız Covid-19 salgını nedeniyle hemen her evde online eğitim gören çocuklarımız ya da çalışanlar için bir ofis ortamı oluşturmak zorunlu hale geldi.

          Peki ideal bir çalışma alanı için nelere dikkat etmeliyiz?

          Işığın önemi; çalışma masanıza ışık en doğru açıdan gelmeli, oturduğunuz alanın solundan gelen ışık en doğru ışıktır.

          Düşey alanlar yaratın; Yeterli alanınız yok ise düzenli bir masa için düşey alanları değerlendirmenizi öneririz. Duvara asacağınız uçan raflar, unutmamanız gereken notlarınız için renkli panolar ile daha düzenli ortamlar yaratmak elinizde.

          İkili çalışma alanları; evde birden fazla çalışan var ise alanını kullanacak var ise, geniş bir masada çalışma alanlarını duvarda raflar ile zeminde ise kesonlar ile sınırlamak mümkün.

          Renklerin gücü; Renkleri kullanmaktan korkmayın. Koyu renkleri tek başına kullanmak yerine canlı renkler ile kullanmak çalışma enerjinizi her zaman arttıracaktır. Agt Dreamlam renkleri ile AGT Soft Touch Panel ve Supramat renklerinin kombinlerinde çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

          Çalışma alanlarınızı duvar panelleri ile zenginleştirin; AGT duvar panelleri ile çalışma alanınızın duvarlarını çok şık bir hale getirebilirsiniz. Farklı tasarım ve renklerdeki duvar panelleri ile çalıştıkça zevk alacağınız bir alan düzenleyebilirsiniz.

          Ergonomik masa ve sandalye; Uzun süre masa başında geçireceğiniz için belinizi kavrayan bir sandalye ve buna uygun bir çalışma masası mutlaka edinin. İş yerinizdeki ergonomik koşulları evinizde de sürdürün.

          • Tasarımcı