AGT

          home-design
          24 Şubat 2022

          Pantone Color Institute 2022 için, PANTONE 17-3938 Very Peri rengini seçti.

          İçinde mavinin sabitliğini, kırmızının heyecanını ortaya koyan yepyeni bir mavi tonu Very Peri rengi, enerjisi ile 2022’nin trend sektörüne damgasını vuracak gibi gözüküyor. 


          2022’nin Pantone Rengi

          Very Peri renginin, diğer yıllardaki renklere göre farklı bir özelliği var. Pantone her yıl, yılın rengini mevcuttaki renk skalasından seçerken 2022’de yepyeni bir renk çalıştı. Very Peri renginin 2022 için özel olarak çalışılmasının nedeni ise pandemi sürecini geçirirken, kavramlarımızın, standartlarımızın, fiziksel ve dijital yaşamlarımızın yepyeni bir şekle bürünmesi.

          2-3 yıl önce şuan yaşadıklarımız ve dijital yaşamdaki dönüşümler bize anlatılmış olsaydı çoğumuza şaka gelebilirdi. Hiçbirimiz değişimin bu kadar hızlı olabileceğini hayal bile edemezdi. Dijital dünyadaki oyunlar ve metaverse’lerin popülaritesi içindeki yeni düzenimizde çok daha gerçekçi, güçlü ve cesur unsurlara ihtiyaç duyduk. İşte Very Peri tam da gerçek hayat için güçlü, cesur daha cüretkar imajını verebilen bir renk. 

          Very Peri

          Mekan tasarımlarında Very Peri rengini, açık meşe tonları, açık gri tonları, açık neon yeşiller ile çok güzel kombinler yaratılabilir.

          2022 hem tekstil, hem iç mekan ve aksesuarlarda Very Peri ile çok daha canlı bir hale bürünecek. 

          Very Peri

          • Moda